Konkurs foto-graficzny IV

Serdecznie zapraszamy do udziału w IV edycji konkursu „Mistrz Foto- Graficzny.

Rosnące zainteresowanie fotografią cyfrową i grafiką komputerowa pozwoliło utwierdzić się nam w przekonaniu o dobrze wyznaczonych celach i słuszności wizji konkursu. Celem konkursu było rozwijanie osobistych zainteresowań, wrażliwości estetycznej oraz indywidualnych zdolności twórczych ukazywanie możliwości fotografii i techniki komputerowej w twórczości plastycznej i artystycznej, promowanie osób wykazujących zainteresowanie tematyką technologii informacyjnej.

W konkursie mogły uczestniczyć wszystkie osoby fotografujące oraz pasjonaci grafiki komputerowej z terenu całej Polski.

Prace zgłoszone na poprzednie edycje konkursu, cechował wysoki poziom artystyczny i duża różnorodność. Na uwagę zasługuje indywidualne spojrzenie w temat konkursu – „Przestrzeń wokół nas” i koncepcja wykonania fotografii, jak i grafik komputerowych.

W czwartej edycji konkurs odbywać się będzie w terminie od 20.05.2010r. do 20.08.2010r. Głęboko wierzymy, że przy Państwa udziale, tegoroczna edycja zakończy się sukcesem.